Babygym

De babygym is tijdelijk niet op voorraad. Zodra deze weer beschikbaar is komt hij weer online te staan!


Ontwikkeling van je kleintje

In het eerste jaar gaat de ontwikkeling van je kindje ontzettend hard. Met een babygym leert je kindje op een leuke manier nieuwe dingen ontdekken. Door de vrolijke speeltjes en geluiden wordt de coördinatie van de armen en benen van je baby gestimuleerd en de bewegende figuurtjes prikkelen de nieuwsgierigheid. Daarnaast leert je kindje zich ook zelfstandig te vermaken en is het de eerste vorm van lichaamsbeweging, waar je natuurlijk niet vroeg genoeg mee kunt beginnen.

Wil je een babygym met een mooi vormgegeven design? Dan is dit dé babygym voor jou! Deze babygym is gemaakt van glad, afgewerkt blank vurenhout waardoor het in elk interieur past. Wil je de babygym kleurrijker, dan kun je ervoor kiezen om de onderkant van de poten in een kleur te laten verven. Ook erg leuk om te geven als kraamcadeau!

Standaard babygym

De babygym wordt standaard geleverd met 3 hangers van 100% wolvilt: een ster, een maan en een wolkje. In 2 van deze hangers zit een belletje waardoor het figuurtje geluid maakt als je kindje eraan trekt of tegenaan slaat. Uiteraard is het ook mogelijk om de babygym met 4 of 5 hangers te leveren. Als extra hangers kan gekozen worden uit een nijntje of een cactus. 

De babygym is gemakkelijk in te klappen waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. Ook kun je de speeltjes naar gemakkelijk wisselen dus als je zat bent van de huidige speeltjes wissel je ze in een handomdraai om voor nieuwe.

Extra opties

Wil je de poten van de babygym geverfd? Dat kan! Kies dan uit de kleuren: zwart, wit of grijs. De verf is op waterbasis en vrij van metalen en andere giftige stoffen.

Wil je extra hangers? Ook dat kan. Je kunt dan kiezen uit: een extra wolkje, ster, maan, nijntje of cactus.

Het frame en de hangers zijn ook los verkrijgbaar. 

Veiligheid

Check voor de veiligheid regelmatig of alle onderdelen nog goed zijn en of ze nog goed aan elkaar zitten. Zorg dat de babygym goed uitgeklapt op een platte ondergrond staat zodat hij niet kan verschuiven of om kan vallen. En laat je baby alleen onder toezicht spelen. Lees voor de veiligheid van je kindje de overige veiligheidsvoorschriften.