Bijtring

Wij gaan er helaas mee stoppen. Vanwege drukte prive en werk lukt het niet meer om de combinatie met Kletskousje voor elkaar te krijgen. Komende tijd zullen we onze voorraad opmaken. Mocht je nog iets willen bestellen stuur dan even een mailtje naar info@kletskousje.nl. Wanneer we de producten nog op voorraad hebben, kunnen we die nog voor je maken.

Onwijs bedankt voor al jullie mooie bestellingen en leuke reacties in de afgelopen 3 jaar! En wie weet tot ziens!

Krijgt je kindje tandjes? Dan is een bijtring ideaal. De bijtringen zijn licht en perfect van formaat voor de kleine handjes om vast te pakken. De siliconen kralen zijn BPA vrij en de houten materialen zijn van gladgeschuurd beukenhout. Compleet veilig voor je kleintje en ideaal voor het verzachten van de pijn tijdens het doorkomen van de tandjes.

In ons assortiment hebben we verschillende soorten bijtringen. Volledig siliconen bijtringen, met of zonder siliconen figuur, en houten bijtringen waarbij hout met siliconen gecombineerd wordt. Ook erg leuk om te geven als kraamcadeau of als kraampakket samen met een bijpassend speenkoord en/of babygym. 

Siliconen bijtring

De volledig siliconen bijtring bestaat uit siliconen kralen, met of zonder een siliconen diertje, waar je kleintje op kan bijten om de pijn te verzachten. Siliconen hebben de eigenschap een verzachtende werking te hebben op het tandvlees. Om de pijn van tandjes extra te verlichten kun je deze bijtring in de koelkast leggen. De kou die de siliconen opnemen verlichten de pijn.

Houten bijtring

In ons assortiment hebben we ook houten bijtringen. Deze bijtringen zijn een combinatie van siliconen kralen en houten bijtfiguren. De variant met 2 houten ringen is daarbij ook direct te gebruiken als rammelaar, een fijne 2-in-1 bijtring dus. Door de verschillende texturen van siliconen kralen en houten ringen, kunnen kindjes zelf kiezen wat ze op dat moment fijner vinden om op een snelle manier de pijn van het tandvlees te verzachten. De siliconen kralen zijn zachter dan de houten ringen en geven dus een andere druk op het tandvlees.

Gepersonaliseerde bijtring

De bijtringen kunnen ook helemaal naar eigen smaak samengesteld worden. Zo kun je bijv. een bijtring met naam kiezen of de kleuren afstemmen op het geboortekaartje. Kies in de shop voor de gepersonaliseerde bijtring en geef in het keuzemenu aan welke naam en welke kleuren je wilt en de bijtring wordt naar jouw wensen gemaakt. Of naar de wens van degene aan wie je het als kraamcadeau wilt geven.

Veiligheid

Controleer het product regelmatig op beschadigingen. Na intensief gebruik kan er slijtage ontstaan. Gebruik de bijtring daarom ook altijd onder toezicht en geef de bijtring bijv. niet mee naar bed. Lees voor de veiligheid van je kindje de overige veiligheidsvoorschriften.