Over kletskousje

Ik ben Henrieke, 33 jaar, getrouwd met Ruud en samen hebben wij 2 zoontjes, Lucas (2018) en Joshua (2020). We wonen in het bosrijke Apeldoorn en ik ben werkzaam als online marketeer bij Wageningen University & Research.

Toen Lucas een paar weken oud was zagen we dat hij zich verveelde. Ik ging op zoek naar een babygym die bij ons interieur paste maar kon niet helemaal vinden wat ik zocht. Ik besloot toen samen met mijn vader een op maat gemaakte babygym te maken. Dit viel in de smaak bij vrienden en familie en zo besloten we samen nog een aantal babygyms te maken.

Het volgende moment was dat Lucas beginnende tandjes kreeg. Ik ging op zoek naar een mooie, volledige siliconen bijtring die verantwoord en duurzaam was en vrij van giftige stoffen. Lucas zou het speeltje tenslotte veel in zijn mondje hebben. Ik wilde dus zeker weten dat de materialen goed zouden zijn. Omdat ik dit wederom niet goed kon vinden besloot ik uiteindelijk zelf de kralen e.d. in te kopen bij een partij die certificaten kon laten zien van waar de kralen vandaan kwamen. Zo wist ik zeker dat de materialen verantwoord zouden zijn. Vele kleurtjes en varianten verder en cadeautjes voor vrienden heb ik besloten om Kletskousje te beginnen om mijn creaties verder te kunnen delen en meer mensen blij te maken.

Je vindt bij ons diverse speenkoorden en bijtringen, voor ieder wat wils. De producten zijn een combinatie van siliconen en houten materialen.

De siliconen kralen die ik gebruik zijn 100% veilig, bpa vrij en goedgekeurd volgens Europese en internationale normen dus er kan veilig op gekauwd worden door de kleintjes. Daarnaast zijn ze gemakkelijk schoon te maken waardoor het product hygiënisch blijft.

De houten kralen en ringen zijn onbehandeld en bevatten daardoor ook geen giftige stoffen. Ideaal voor de kleine bijters dus ook.

De babygyms maak ik samen met mijn vader. Hij maakt het  frame, ik de hangers. Een mooi familiebedrijfje dus. We hebben voor de babygym vele prototypes getest, o.a. bij mijn zoontje. Mijn zoontje is nogal een rauwdouwer en erg wild dus we konden bij hem goed de 1e tests doen op stevigheid. Het frame en de hangers die we nu verkopen hebben de test glansrijk doorstaan. Toen we eenmaal deze variant hadden, hebben we de babygym door nog wat andere kindjes laten testen zodat we zeker wisten dat het frame stevig genoeg is.

Hopelijk worden jullie net zo blij en enthousiast van de producten als wij en kun je vinden wat je zoekt. Zo niet, mail ons je wensen en we kijken samen wat er mogelijk is. Doordat we alles zelf maken kunnen we snel schakelen en is er veel mogelijk. 

Kletskousje