Retourneren

Na aankoop heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Na je annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen.  Je krijgt, in het geval van een volledig retour, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, is het de bedoeling dat je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking terugstuurt.  Alle artikelen dienen dus ongebruikt en schoon geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@kletskousje.nlIk zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product door mij op tijd in goede orde retour ontvangen is.

Let op: producten die op maat voor jou gemaakt zijn, zijn uitgesloten van retournering. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.