Speenkoord

Wij zijn aan het genieten van de vakantie. Woensdag 28 september zijn we weer terug en kun je weer bestellen. Tot dan!

Nooit meer een speen kwijtraken? Dan is een speenkoord ideaal! Je maakt de lus vast aan de speen en klikt het speenkoord vast aan bijv. het slabbetje of het vestje van je kindje. Zodra de speen uit de mond valt, vangt het speenkoord de speen op en voorkomt het kwijtraken. Ook erg leuk om te geven als kraamcadeau of als kraampakket samen met een bijpassende bijtring en/of babygym.

In de shop hebben we verschillende speenkoorden op voorraad. Hieronder zie je enkele voorbeelden. Klik op de afbeelding om naar de shop te gaan waar meer speenkoorden te vinden zijn. 

Persoonlijk speenkoord

De speenkoorden kunnen ook gepersonaliseerd worden. Je kunt het speenkoord dan helemaal naar wens van jezelf samenstellen of naar wens van degene aan wie je het als kraamcadeau wilt geven. Geef in het keuzemenu bij het product aan welke naam je wilt en welke kleuren en het speenkoord wordt speciaal voor jou samengesteld. Of voor degene aan wie je het als kraamcadeau wilt geven.

Veiligheid

Controleer het product regelmatig op beschadigingen. Na intensief gebruik kan er slijtage ontstaan. Gebruik het speenkoord daarom ook altijd onder toezicht en geef de bijtring bijv. niet mee naar bed. Lees voor de veiligheid van je kindje de overige veiligheidsvoorschriften.